Freynhofer

Lørdag’s “Frækkerten” fra Frankrig…

Vi slutter dagens anbefalinger af med noget dejligt fransk og det er selvfølgelig fodbold der her er tale om – men det “andet” kan man jo håbe på senere – det er den næstbedste række Ligue 2 vi har nørdet dette opgør fra.

Nancy – Reims = 2 = Odds 2,50
Spillet hvor du får markedets frækkeste Bonustilbud..
.

Nancy ligger 3. sidst i den næstbedste franske række Ligue 2, hvor de ligger som det bedste hold under stregen, med 2 point op til en redning. Men det ser svært ud, da der er meget langt mellem snapsene.

Kun 2 sejre i deres 10 seneste kampe ude og hjemme bevidner enten om en elendig form eller et mandskab der ikke har niveau. Vi hælder mest til den sidste konklusion og med tanke på hvem der gæster Stade Marcel Picot i dagens opgør, har vi nærmest ondt af dem.

*

Reims er nemlig det absolut suveræne tophold i Ligue 2 i denne sæson. De lagde godt ud og har stort set ikke set sig tilbage siden. Med hele 11 point ned til nr. 2 er der ikke så meget at frygte i forhold til oprykning, da det er de 2 bedste der rykker direkte op og nr. 3. er 15 point efter.

Reims har tabt 3 udekampe ud af 15 og vundet de 10, så de er rimelige gode på fremmed græs. Det er de bedste hjemmehold i rækken der har givet problemer og det kan man bestemt ikke beskylde Nancy for at være.

Nancy – Reims = 2 = Odds 2,50
Spillet hvor du får markedets frækkeste Bonustilbud..
.

Booking.com
To Top