Freynhofer

Lørdagens”frækkerten” fra redaktionen på BN…

Så er vi igen på færre med t opgør som nogen måske vil mene er helt ude i hampen. Men vi har da vist på det seneste, at vi hiver nogle gode “fangster” i land flere gange om ugen, hvor Bookmakerne sover lidt eller giver gaver, i vore øjne.

Dijon – Reims = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus…

Dijon er et fodbold i den bedste franske række, men i denne periode virker de nærmest mere som om det er synkron svømning eller holdgymnastik. For fodbold virker det ikke som. Formen skriger til himmels af elendighed.

De seneste 5 kampe har givet lige så mange flotte nederlag og en score på 1-7. Placeringen som nr. næstsidst i rækken er helt berettiget. Kun 1 point skiller dem fra, at ende som nr. sjok.

Selv om de spiller hjemme foran egne fans, så er det kun lykkedes 3 gange at vinde ud af 12. 7 af gangene har de tabt. Når man så også har en hjemmescore på 10-19, så er det fordi man spiller med på alt for højt niveau – i forhold til evner.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Reims ligger lige udenfor de sjove pladser og gisper efter succes. Og den er faktisk mulig, da både form og spil i denne periode, bakker håbet op. Som rækkens 5. bedste udehold, så er de slet ikke så ringe endda til denne slags kampe.

Både form og evner peger helt klart på gæsterne fra Reims. Det ville faktisk overraske os på redaktionen rigtigt meget, hvis ikke Reims vinder i dag. At Bookmakerne giver et så højt odds er jo deres problem, da det er dem der skal betale – TAK.

Dijon – Reims = 2 = Odds 2,40
Spillet hvor du får dagens bedste Bonus…

Booking.com
To Top