Freynhofer

Lørdagens vanvittige “Frækkert” fra League Two…

Selv om der spilles en masse FA Cup kampe, så har vi fundet vej til et ordinært opgør fra den engelske League Two, hvor vores anbefaling vist godt kan gå under kategorien “overraskelse” – vi går igen imod Bookmakerne.

Morecamp – Crewe = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Morecamp har haft en yderst ustabil sæson og ligger da også og roder i den nederste 1/5, med kun 5 point ned til stregen. Men Morecamp har svært ved at afgøre deres kampe, når muligheden er der.

I sæsonstarten gik det fornuftigt, men derefter er defensiven stort set forsvundet og målene hagler ind i kamp efter kamp. Morecamp er da også blandt de hold der har lukket flest mål ind – hele 42 i 26 kampe.

De har så selv kun scoret 26, så deres placering har en årsag der ikke sådan lige er til at rette op på. Man skal i dag møde rækkens ringeste udehold, med med den nuværende form tror vi stadig ikke på dem.

*

Crewe har fået 5 point i 13 udekampe i denne sæson og er derfor indtil videre det ringeste udehold i League Two. Men Crewe er stille og roligt ved at finde noget form og kravler op i tabellen.

Selv om det er på udebane, så er Morecamp et af deres ynglingshold på fremmed græs. Kun 1 gang ud af 5 har Crewe tabt på Globe Arena – de øvrige kampe er endt med 3 sejre og 1 remis.

Så selv om det er langt fra oplagt med en udesejr, så har historik og spilleform også noget at sige. Og uanset spillested har Crewe altid haft godt fat i Morecamp og det tror vi på, gentager sig i dagens opgør med alle 3 point til Crewe og endnu et hop op i tabellen.

Morecamp – Crewe = 2 = Odds 2,70
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Booking.com
To Top