Freynhofer

Lørdagens svenske Frækkert på BettingNews…

Vi afslutter også denne lørdag i de svenske turneringer, hvor det her er 2 af de mindre kendte hold der tørner sammen. Men vi følger de 2 bedste rækker tæt, så for redaktionen er holdene bestemt ikke ukendte.

Sundsvall – Eskiltuna = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Sundsvall er et mandskab der er vant til at kæmpe i den nederste halvdel af Allsvenskan og tit og ofte danser de tango med nedrykningsstregen. Det er hjemme de skal hente deres overlevelse for ude er de helt til rotterne.

De har fået point i 3 ud af 5 kampe hvor de 2 af dem er endt med sejr til Sundsvall. I forevejen har Sundsvall et rigtigt godt tag på gæsterne og det er re mange sæsoner siden de tabte til gæsterne – både ude og hjemme.

*

Eskiltuna er oprykkere og gejsten fra oprykningen har forlængst lagt sig. Kun 1 sejr efter 12 runder har placeret dem sim nr. sidst i rækken og de er langsomt ved at synke længere og længere bagud. Så Sundsvall er et hold de håber at få point imod.

Men evnerne på udebane er lig nul. Det er nemlig det antal point de har fået, i de 6 kampe de har spillet på fremmed græs. Scoreren hedder 4-17, så her er der heller ikke meget opbakning at hente. De får det 7. nederlag i dag.

Sundsvall – Eskiltuna = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top