Bonus

Lørdagens Super Bonus anbefaling fra La Liga…

I dag skal vi ikke kun nyde fodbold, men også nyde det super gode vejr der pludseligt har ramt landet og sendt en masse varme og godt humør i vores retning. Der er sgu’ flere der smiler når vejret er godt. Vi forventer også de store smil efter dette opgør, til fine odds.

Levante – Eibar = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

Levante er et hold redaktionen har store forventninger til i denne sæson. Allerede i fjord viste de, at de vokser og vokser og vi forventer, at det fortsætter i denne sæson. De ligger da også med oppe på en 8. plads, kun 1-2 point efter hold som real Madrid og Barcelona.

Hjemme har de vundet begge deres kampe, endda mod hold vi vurderer er bedre på udebane og i det hele taget, end det gæstende hold kan leverer. Levante har da også vundet 3 ud af de seneste 5 opgør, hvor de 2 sidste er endt remis. Levante taber ikke og vi tror at de vinder.

*

Eibar er fortsat at finde i den bedste spanske række, men i denne sæson skal de nok regne med at de skal slås med alt hvad de har lært. Efter de første 4 runder er det da også kun blevet til 1 point. 

De har mødt Atl. Madrid som det eneste af de forventede tophold, så det er middelmådige hold de har mødt. Dagens hjemmehold spiller på ingen måde middelmådigt i denne periode og vi ser kun et udfald – et nederlag til Eibar. 

Levante – Eibar = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny bruger…

Booking.com
To Top