Freynhofer

Lørdagens “Special Bonus” fra VM…

GEVINST
Resultat: 2-1

Så starter vi på de første Play-Offs kampe ved dette års VM slutrunde i Rusland og vi indrømmer gerne, at vi ikke har helt den samme favorit som mange andre sikkert har i det valgte opgør.

Uruguay – Portugal = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får Dit indskud 3X tilbage til at spille for…

Uruguay har været en positiv overraskelse indtil videre og vi har en god fidus til dem på redaktionen. Deres omstillinger og deres strukturerede defensiv har vist sig meget effektiv. Dog er det den stærkeste modstander de står overfor i dag.

Men det portugisiske spil passer fint til Uruguay og flere af spillerne har også deres daglig gang i den bedste spanske og portugisiske. Vi ser helt klart et hold der sagtens kan matche det portugisiske og ja bolden er rund, men vi vurderer at den triller mest i Uruguays retning.

*

Portugal kom som planlagt videre og Ronaldo har været i høj spillehumør. Men et hold består af 11 spillere og denne gang står de overfor en modstander, der er noget mere uforudsigelig.

Ligeledes er det spændende at se, hvordan portugiserne reagerer på det fysiske og nogen gange kompromisløse spil, som Uruguay ind i mellem disker op med. Vi Ronaldo ligge mere ned end han står op!

Vi tror på redaktionen, at Ronaldo efter kampen længe vil blive liggende i græsset og ærgre sig og derefter vente og se hans topscore titel forsvinde ud i glemslen. Uruguay går videre efter ordinær kamp, ekstra tid og straffespark – hvis det kommer så langt.

Uruguay – Portugal = 1X = Odds 1,40
Spillet hvor du får Dit indskud 3X tilbage til at spille for…

Booking.com
To Top