Freynhofer

Lørdagens “Special Bonus” fra slutspillet…

Dagens 2. anbefaling er hentet fra de hjemlig himmelstrøg, hvor det er slutspillet i Superligaen vi har kigge nærmere på og her er det en plads i næste sæsons Europa League kval-spil, man kan få adgang til.

AGF – SønderjyskE = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

AGF sluttede på den forkerte side af stregen til det gode selskab, men har alligevel en chance for at spille sig til en tur til Europa League turneringen, hvis de vinder samlet over 2 opgør mod SønderjyskE og derefter vinder finalen.

Formen er rigtigt god og virker til at toppe på det helt rigtige tidspunkt. De seneste 3 kampe er vundet overbevisende og det har været på både ude- som hjemmebane.

Hjemmebanen har ikke været det sikre sted i denne sæson, men i den sidste halvdel af turneringen og efter at David Nielsen kom til, er der kommet andre bollet på suppen. Vi ser en sikker hjemmesejr til et godt odds.

*

SønderjyskE er mere eller mindre et udpræget hjemmehold, hvilket statistikken kun bekræfter. Kun 2 sejre i de seneste 10 udekampe, fortæller ikke om et mandskab der skal frygtes.

Ligeledes er den samlede form ikke helt der hvor man kunne ønske det og vi vurderer på redaktionen, at SønderjyskE vil være glad, hvis de kan komme derfra med et hæderligt resultat og så indhente de hjemme. Vi tror på et nederlag som resultat.

AGF – SønderjyskE = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top