Freynhofer

Lørdagens “Special Bonus” fra redaktionen…

GEVINST
Resultat: 3-0

Vi har taget os den frihed på BettingNews redaktion, at forlade VM i Rusland for en kort bemærkning, da vi har fundet en ren foræring fra den bedste norske række Eliteserien.

Molde – Stabæk = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får den bedste LIVEStream hos en Bookie…

Molde er helt klart et udpræget hjemmehold i denne sæson, hvor vi ellers tidligere år har set dem spille godt, uanset om de var hjemme i Molde ( hvor den danske landstræner kommer fra) eller på udebane.

Men i år er det hjemme på Aker Stadion at de stort set er et sikkert kort og især med tanke på dagens modstandere, som er endnu ringere på udebane end Molde selv.

Hjemme på Aker Stadion er det kun blevet til 2 nederlag, men også 5 sejre – så ingen remis’er. Når disse 2 hold mødes på Aker Stadion er det yderst sjældent at gæsterne fra Stabæk får noget med hjem og seneste sejr ligger tilbage i 2006.

*

Stabæk er som beskrevet helt væk på fremmed græs i denne sæson. 2 point er det blevet til, efter 2 gange remis og det betyder at de har tabt de øvrige 5 kampe.

Scoren på 6-16 sender også sit helt klare tydelige signal om Stabæks evner på fremmed græs og de er bestemt ikke noget at råbe hurra for. Hjemme går det dog lidt bedre, men de ligger som nr. 14, hvilket er den bedste placering under stregen.

Vi har rigtigt svært på redaktionen ved at se hvordan Bookmakerne kan få skruet oddset så højt op, men det skal vi bestemt ikke klage over – og snupper gerne en rente på 50%

Molde – Stabæk = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du får den bedste LIVEStream hos en Bookie…

Booking.com
To Top