Freynhofer

Lørdagens “Special Bonus” fra redaktionen på BN…

En kamp vi ikke selv skal se, men spiller gerne på den da vi mener at odds’et er en kende for høj – hvilke vi ikke beklager på redaktionen. Den er hentet fra den bedste franske række Ligue 1, hvor kampene godt kan være lidt “tunge” at se på.

Strasbourg – Toulouse = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du Better…

Strasbourg lagde helt fantastisk ud i sæsonen, men er faldet en smule i kadence dog uden, at det er helt skidt. Det er mest på udebane, at de ikke helt kan følge o på den fornemme sæsonstart.

Hjemme på Stade de la Meinau holder de niveau. Et enkelt nederlag efter 5 kampe er OK, men siden er 5 kampe i streg vundet – inklusiv en træningskamp og et pokalopgør. Vi er ret sikre på at sejr nr 6 i streg kommer i dag.

Afprøv BettingNews anbefalinger Gratis

Toulouse er noget mere comsi comsa. Kun 3 sejre efter 11 runder giver på nuværende tidspunkt ikke så meget hb om succes efter sæsonen er færdigspillet. Allerede 20 point efter topholdet og kun 3 point ned til stregen, sender et signal om et hold der skal se ned af.

1 udesejr har man hentet mod det absolutte bundhold, ellers er det 2 gange remis og 2 nederlag. Det er måske ikke helt slemt, men når man så tager en score på 3-10 med i beregningen – så ser det ikke godt ud. 

Strasbourg – Toulouse = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du Better…

Booking.com
To Top