Freynhofer

Lørdagens “Special Bonus” fra Premier League…

Så er vi hoppet over i den bedste engelske række Premier League, hvor det er 2 af de hold som ikke kæmper om Europa, men som mere har fokus på nedrykning og den fiasko der følger med.

Brighton – Huddersfield = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du kan oprette flere konti og få flere Bonusser med PayPal…

Brighton gjorde det fint i starten af sæsonen, men er blevet meget ordinære, som sæsonen er skredet frem. Derfor er de endt nede i den ende hvor det er nedrykningsstregen der truer humøret og selvtilliden.

16. pladsen er 2 pladser fra fiaskoen og det er også kun 2 point der skiller dem fra nedturen. Så de skal vinde de point der er at hente, for der er mange hold de ikke har så mange muligheder imod.

Men Huddersfield bør være en af dem og når det så er hjemme på Amex Stadium, så skal der point ind på kontoen. De har trods alt kun tabt 4 ud af 13, så vi er sikrer på, at de igen får 3 point foran egne fans.

*

Huddersfield med de mange danskere, ligger og slås i bunden af Premier League. Der er 13 point op til en redning, så det ser rigtigt svært ud, men der kom da lidt lyspunkter i sidste runde.

Huddersfield fik point, endda hele 3 af slagsen. Det har de ikke prøvet siden slut november, hvor det siden kun er blevet til en enkelt remis. SÅ det m¨have smittet af på humøret og selvtilliden.

Men nu vokser træerne jo ikke ind i himmelen og det var da også hjemme foran egne fans. I dag er det på udebane og her er Huddersfield det næst ringeste hold til den metier i Premier League, med kun 1 sejr. N 2 kommer ikke i dag, men det gør det 9 nederlag ud af 13.

Brighton – Huddersfield = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du kan oprette flere konti og få flere Bonusser med PayPal…

Booking.com
To Top