Freynhofer

Lørdagens “Special Bonus” fra panelet…

Denne anbefaling er også hentet fra det engelske turnerings system, hvor det her er den 3. bedste række vi har nørdet i, som i daglig tale går under betegnelsen League One – og her har vi fundet en ren foræring.

Wigan – Rotherham = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får Kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du er kunde…

Wigan tilhører, som dagens gæster fra Rotherham, til rækken stærkeste hold foran egne fans. Wigan har kun 2 gange forladt banen som tabere hjemme på DW Stadium og det bevidner om stabilitet.

Scoren på 35-10 er også værd at bemærke og det bevidner også om et godt koncept på hjemmebane, hvor de selv skal styre spillet. Der er ingen tvivl om, at de styrer direkte mod endnu en sejr.

*

Rotherham er også stærke hjemme og i god form. Men dette opgør spilles på udebane, og her har de været udfordret gennem sæsonen. Det er dog blevet til 9 sejre, men også 9 nederlag i deres 21 kampe – så de er helt klart til at tale med på fremmed græs.

De ligger på en komfortabel 4. plads, uden chance for at nå 2. pladsen og det virker heller ikke til, at de ikke ender i kvalkampene, med 7 point til holdet lige udenfor de sjove pladser. Det bliver dog ikke i dag, at de får point.

Wigan – Rotherham = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får Kr. 100,- i Risikofrit spil, selv om du er kunde…

Booking.com
To Top