Freynhofer

Lørdagens “Special Bonus” fra Norge…

Der er stadig masser af kampe i Skandinavien og det er selvfølgelig ligaer vi holder et skarpt øje med og dagens “Special Bonus” er netop hentet i Skandinavien i den bedste norske række Eliteserien.

Vålerenga – Lilleström = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du får markedets højeste Bonus at spille for…

Vålerenga hører normalt til i den øverste 1/3 af den bedste norske række, men i denne sæson har de fået en lidt træg start. De ligger dog på en 6. plads med 18 point efter 11 kampe, men det er hele 9 færre end Brann som topper rækken.

Det er det defensive der er udfordringen – de lukker for mange mål ind, men det er blevet bedre på det seneste. Vålerenga plejer at have et godt tag på Lilleström hjemme på Ullevål Stadion, hvor de ikke har tabt de seneste 6 gange.

*

Lilleström har kun 11 point efter lige så mange kampe og det skyldes at de er pivringe på udebane. Kun 1 sejr er det blevet til og scoren hedder 7-14. Så de er ikke meget bevendte på fremmed græs.

Formmæssigt er de 2 hold rimelige lige, men når man så tager evnerne på udebane for Lilleström med i betragtning, så virker udfaldet af dette opgør ret oplagt. Vi er ret sikre på en hjemmesejr i dag. på Ullevål Stadion.

Vålerenga – Lilleström = 1 = Odds 2,10

Et Gratis Liveoddsvæddemål til ALLE på Champions League – Sådan fungerer det:

Placér et single før-kampvæddemål på kampen mellem Real Madrid og Liverpool.
Du modtager et gratis Liveoddsvæddemål til værdien af dit største før-kampvæddemål (maks. gratis Liveoddsvæddemålsværdi 100 kr) til at anvende som indsats på et Liveoddsmarked på Real Madrid v Liverpool.
Dit gratis Liveoddsvæddemål er først tilgængeligt, når kampen starter.
For at anvende dit gratis Liveoddsvæddemål skal du bare tilføje et Liveoddsvalg til kuponen, når kampen starter, og vælge muligheden ‘Anvend gratis væddemål’ ved siden af valget.

Spil med HER

Booking.com
To Top