Freynhofer

Lørdagens “Special Bonus” fra England…

GEVINST
Resultat: 3-2

Det er den næstbedste engelske række Championship vi her har kigget nærmere på og fundet et attraktivt opgør, som lige så godt kunne have endt i den “Sikre” kategori, men der var pladsen allerede taget.

Cardiff – Birmingham = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus…

Cardiff er i forrygende form, hvilket har sendt dem op på 2. pladsen i Championship, med en margen på 4 point ned til Aston Villa på 3. pladsen. 6 af de seneste 7 kampe er vundet og de 5 seneste i streg.

Hjemme på Cardiff City Stadium er de historisk stærke, selvom der har været et par svipsere i løbet af sæsonen. Men med den form de lægger for dagen og foran egne fans – så skal det været at af de absolut bedste hold i rækken, hvis de skal give ordentligt modstand.

*

Birmingham er ikke i denne sæson et hold der kan give særligt meget modstand. Med kun 2 point ned til det sidste hold i rækken, så er det krisetider i havnebyen.

De har tabt de seneste 6 kampe i ligaen i streg, samt en FA Cup kamp i samme periode. Det er for at sige det lige ud – “Helt ad helvede til” i denne periode – og der er da også en del uro i krogene, både i omklædningsrummet og på direktionsgangene. Det ligner en trænerfyring.

Det er to hold der hhv. topper og bunder Championship i denne periode på formbarometeret. Hjemmeholdet er vundet alt de seneste 6 kampe og udeholdet har tabt alt og er i forvejen ret ufarlige på fremmed græs. Ren foræring til et OK odds.

Cardiff – Birmingham = 1 = Odds 1,55
Spillet hvor du får markedets Højeste Bonus…

Booking.com
To Top