Freynhofer

Lørdagens “Special Bonus” fra den tyske Bundesliga…

Her er et spil fra den bedste tyske række vi godt kan varme os lidt på, denne råkolde lørdag. Det er ikke mellem nogle af giganterne, men med hold fra den lidt tungere halvdel.

Mainz – Nürnberg = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning på spil…

Mainz bumper op og ned i form, men har dog endnu ikke været nede og skrabe bunden på den konto. Det bliver bare ikke til hverken eller og derfor ligger de også neden som nr. 11.

Men det virker som om, at det er gået op for dem at der kun er 4 point op til det sjove selskab og i den første kamp om Bundesliga point i 2019, gav en noget overaskende sejr på udebane over Stuttgart.

Hjemme på Opel Arena i Mainz er de slet ikke så ringe, men det er heller ikke en fæstning. Men med tanke på dagens gæster, så kn selv en fæstning af legoklodser holde dem tilbage! Sikker sejr.

*

Nürnberg kom, så og siger lige så hurtigt farvel igen til Bundesligaen, som de røg op i til denne sæson. De har simpelthen ikke niveauet og er ikke i nærheden af det. Kun 2 sejre i 18 kampe taler sig eget tydelige sprog.

På udebane ser det helt skidt ud. Kun 2 gange har de formået at stå så tilpas meget i vejen, at de har hentet det ene point. Sejre kan man ikke finde nogen af, efter 8 kampe på fremmed græs. Det kan man heller ikke efter i dag.

Mainz – Nürnberg = 1 = Odds 1,60
Spillet hvor der IKKE er aldersbegrænsning på spil…

Booking.com
To Top