Freynhofer

Lørdagens “Special Bonus” fra den spanske La Liga 2…

Vi fortsætter lørdagens anbefalinger i den næstbedste spanske række La Liga 2, hvor det er top og bund der mødes og hvor vi på redaktionen endnu engang kun kan se et udfald af dette opgør.

Gimnastic – Granada = 2 = dds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Gimnastic ligger sidste i den spanske La Liga 2 og vinder sjælden kampe. Efter de første 16 runder er dette kun sket 2 gange indtil videre og det er blevet til 10 samlede point. Allerede nu er der 6 point op til den gode side af stregen.

Det er specielt defensiven der sejler og de er da også det hold der har luket næst flest mål ind i egen kasse. I dag skal de møde det hold der scorer næst flest mål – så det bliver ikke den sjoveste fest i dag, hjemme foran egne fans – det bliver nederlag nr. 5 hjemme på Tarragona i denne sæson.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Granada ligger i den helt modsatte ende som nr. 3, med 31 point. Det er det samme antal som nr. 2 og kun 2 point op til nr. 1. Så Granada er absolut der hvor det er sjovt at ligge. Der har været en mindre formnedgang, men det virker til at den er ved at vende.

Senest slog de Malaga på udebane, som før det opgør var absolut det bedste hjemmehold i La Liga 2, med en score på 11-1 – så Granada er dygtige på fremmed græs – hvilket vil sige, at de er det bedste udehold i denne sæson indtil nu. De får en af de lettere udesejre i dag.

Gimnastic – Granada = 2 = dds 2,05
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top