Freynhofer

Lørdagens spanske “Frækkert” fra La Liga…

Vi slutter lørdagens anbefalinger af i den spanske fodboldturnering, hvor det er den bedste række der lægger kamp til dagens “Frækkert”, hvor odds’et er dejligt højt og anbefalingen indenfor rækkevidde.

Huesca – Levante = 2 = Odds 2,75
Spillet hvor du får markedets bedste Sport LIVEStream…

Huesca har virkelig fået ørene i maskinen, efter oprykningen fra La Liga 2 i sommers. Man kan vist roligt sige, at Huesca ikke var klar til den store niveauforskel der er på disse 2 rækker.

Kun 6 point efter de første 12 kampe er afviklet fortæller sit tydelige sprog og en medfølgende score på 10-25. Det ser rigtigt svært ud for det nyoprykkede mandskab. I dag spiller de så hjemme, hvor de fleste hold er stærkest.

Men med kun 2 point efter 5 hjemmekampe, virker det ikke til at det er her de skal gøre den store forskel endnu. Og ingen af de store hold har været forbi endnu – og dem får de ingen point imod. Sikkert nederlag endnu engang.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Levante har fået en godkendt start på deres sæson og har placeret sig på en 8. plads efter de første 12 runder. Det er bestemt godkendt af et hold med deres budget og trup.

Det har fået 17 point indtil nu, med 5 sejre og 2 gange remis. På udebane er de faktisk blandt de bedste og det er her de 10 af deres indsamlede point er hentet. Så de kan godt lide at spille på fremmed græs.

De seneste par gange disse 2 hold har mødt hinanden er det endt med en udesejr, så Levante har før fået succes på Estadio El Alcoraz i udkanten af byen Huesca.

Huesca – Levante = 2 = Odds 2,75
Spillet hvor du får markedets bedste Sport LIVEStream…

Booking.com
To Top