Freynhofer

Lørdagens Sikre spil fra League One på BN…

Her har vi fundet er opgør fra det 3. bedste niveau i England, hvor det absolut kun er gæsterne der har nået at spille for og det er for at vinde League One og modtage de præmiepenge og æren der følger med her.

Bristol City – Barnsley = 2 = odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med…

Bristol City har udspillet deres rolle forlængst og kan med kun 1 runde tilbage, hverken nå fugl eller fisk. Så de skal bare ud og sige farvel til deres fans, på en ordentlig måde og helst med et godt resultat.

Men det kan være svært, når man er rækkens ringeste hjemmehold og samtidigt har en form, hvor det virker som at de spiller med badetøfler. Det er svært at forstille sig, at de pludselig skulle finde t niveau, der kan matche gæsterne som er i top af rækken.

*

Barnsley kan med en sejr ende som vindere af League One. Men det kræver at Luton sætter til point til, da de har lige mange, men en ringere score end netop Luton.

Barnsley er i topform og er gået fra banen i de seneste 4 opgør, som sikre sejrherre. 11-4 hedder scoreren i disse kampe. Ligeledes er Barnsley blandt rækkens bedste udehold, så der er virkelig meget der taler for en sejr til gæsterne fra Barnsley.

Bristol City – Barnsley = 2 = odds 1,60
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus at lege med…

Booking.com
To Top