Freynhofer

Lørdagens “Sikre” spil fra Italien…

En dejlig lørdag hvor vi starter med et rimeligt sikkert tegn fra den italienske Serie B, hvor odds’et er lige hvor det skal være, i forhold til muligt udfald og penge i kassen.

Spezia – Carpi = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får 3-Doblet dit indskud til at spille for…

Spezia er klassiske når det kommer til at spille på hvv. hjemme og udebane. Hjemme vinder de stort set alt, men når de er på udebane falder de oftest igennem. Indtil nu virker det til at denne tendens er taget med ind i denne sæson.

Hjemme på Stadio Alberto Picco har de fået 2 sejre ud af 2 mulige og på fremmed græs er det blevet til 3 nederlag ud af 3 mulige. I dag er det dog hjemme på Stadio Alberto Picco og her er vi ret overbeviste om endnu 3 point til tabellen.

*

Carpi har fået 4 point efter 5 kampe og den enlige sejr faldt i sidste runde på udebane mod Perugia med 1-0. Men det skal ikke ses som en formfremgang, men nok mere ud fra, at Spezia scorede først og gik ned og pakkede sig. Ellers hedder scoreren på femmed græs 3-8 – hvilket viser den rette sandhed om deres evner på udebane.

Selvom Carpi har vundet de seneste gange de har gæstet Stadio Alberto Picco, så er deres form slet ikke hvor den skal være for, at få succes igen. En muli remis er altid til stede, men med den defensiv de kører med, så tror vi ikke på dem.


Spezia – Carpi = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får 3-Doblet dit indskud til at spille for…

 

 

Booking.com
To Top