Sats

Lørdagens Sikre “Sats” på redaktionen…

Dagens sidste anbefaling på fra BettingNews redaktion denne lørdag er dagens “Sats”, som måske slet ikke er så satset endda, men til gengæld giver et bragende godt Odds – og det vælger vi at tro på.

Vi har hentet vores anbefaling i den engelske Premier League – som for mange kan virke som et langskud, hvilket oddset da også indikere, men vi mener faktisk ikke at hjemmeholdet er favorit til kampen.

Southampton – Burnley = 2 = Odds 6,50
Spillet hos den Nye Bookmaker med den Fede Velkomstbonus…

Southampton hjemme på St. Mary’s Stadium en god historik mod Burnley som ikke har fået point med hjem fra det stadion siden 2009. Denne sæson er der dog langt imellem de gode grunde til at juble i Southampton når der spilles bold på eget græs.

For det er nemlig kun blevet til 2 sejre på hjemmebane over henholdsvis West Brom og West Ham som begge holder til i den nederste halvdel af tabellen. Man Utd og Watford rejste begge hjem med 3 point da de gæstede St. Mary.

Wolves fra Championchip slog Southampton Ud af CC med en 2-0 sejr. Det giver et billede af et stærkt ustabilt og ikke særlig stærkt spillende hjemmehold som oven i de svingende resultater har haft lidt svært ved at score mål og derfor kun har lavet 6 mål på 6 hjemmekampe.

*

Burnley indtager rækkens 7. plads og har hentet 8 af deres 16 point på udebane. Burnley har overrasket positivt og har leveret gode stabile præstationer på udebane.

Her har de slået Chelsea og Everton og spillet uafgjort med både Tottenham og Liverpool og altså kun er blevet slået på udebane af Man C. Selvom Burnley har haft en hård opstart på udebane har de holdt stand og hænger på i toppen.

Et lille minus for vores spil er at Chriss Wood blev skadet i sidste runde mod Newcastle og derfor er tvivlsom til kampen i dag, men selv uden ham er Burnley pt. det stærkeste af de to hold.

Dagens modstander er af noget lavere styrke end de allerede nævnte hold så vi synes simpelthen at der er kæmpe værdi i en udesejr når vi kigger på de to hold nuværende form og præstationer. Den forsigtige kan tage “Dobbelt-Chancen” X2 til Odds 2,40.

Southampton – Burnley = 2 = Odds 6,50
Spillet hos den Nye Bookmaker med den Fede Velkomstbonus…

Booking.com
To Top