Freynhofer

Lørdagens “Sikre” Premier League anbefaling…

Det er igen lørdag og igen en typisk Premier League dag, som det har været i rigtigt mange år tilbage i tiden. Det er et absolut toppgør vi har kigget på og udvalgt vores favorit.

Chelsea – Manchester City = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus – 122%...

Chelsea har fået en ganske udemærket sæson skruet sammen indtil nu, hvor de både deltager i Europa League og Premier league, med gode resultater med i bagagen.

I Premier League er de med helt fremme og er en af de klubber der potentielt kan true Manchester City. Men vi tror det er noget mere teoretisk end det vil ske i virkeligheden. Selv hjemme på Stamford tror vi ikke på dem i dag.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…

Manchester City fortsætter stort set hvor de slap i sidste sæson og er det absolutte tophold i Premier league igen. Kun 4 point er blevet sat til efter de første 14 kampe.

Det vil sige ingen nederlag og kun 2 gange remis i den bedste engelske række. Scoreren på 43-6 taler sit helt eget tydelige sprog og er et niveau over alle andre hold i England bedste række.

Det bliver en tæt kamp, hvor hjemmeholdet sikkert vil stå lavt og med et City hold der stort set har bolden hele tiden. Men vi er overbeviste om, at City igen tager det længste strå.

Chelsea – Manchester City = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Dagens Højeste Bonus – 122%…

Booking.com
To Top