Freynhofer

Lørdagens “Sikre” nordmand fra BN…

Nu er der kun 14 dage til Danmark spiller sin første kamp mod Peru og det kan godt føles som et helt liv, når man glæder sig rigtigt meget. Vi bruger ventetiden på et opgør fra den næstbedste norske liga OBOS-Ligaen.

Sandnes – Kongsvinger = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får din indsats 3X igen til at spille for…

Sandnes er et typisk hjemmehold, for når de spiller på fremmed græs er det nærmest pinligt. Hjemme har de vundet 4 ud af 5 kampe og spillet en enkelt remis – samt en score på 9-2. Så man kan godt kalde deres hjemmebane for en slags fæstning.

Det har godt nok været mod de lidt blødere hold i rækken, men dagens gæsters formåen på udebane, er endnu mere pinlige end Sandnes. Så at vi får et så højt odds, kan kun glæde os på redaktionen.

*

Kongsvinger er som beskrevet elendige på fremmed græs – men er som Sandnes utroligt stærke hjemme. Kun 1 point er det blevet ved de 4 udekampe de har afviklet og scoreren er 5-11, hvilket ikke skræmmer nogen hjemmehold.

Selv om Kongsvinger tidligere har gjort det rigtigt godt på Sandnes hjemmebane, så har vi ingen tiltro til dem i dette opgør, når formen er så ringe på fremmed græs og defensiven hullet som en golfbane.

Sandnes – Kongsvinger = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får din indsats 3X igen til at spille for…

Booking.com
To Top