Freynhofer

Lørdagens Sikre italiener på BettingNews…

Så blev det endelig lørdag og dem der ikke faldt i vandet på J-Dag og ligger med tømrermænd – til dem har vi lidt guf. Vi starter op i den næstbedste italienske række Serie B.

Crotone – Perugia = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID hver gang du spiller…

Crotone topper den italienske Serie B og ser ud til, at skulle returnere hurtigst muligt tilbage til Serie A. Men det er et tæt felt endnu i toppen, så pointtab kan hurtigt sende Crotone et stykke ned i rækken. Men det bliver ikke i dag de sætter point til.

Hjemme på Stadio Ezio Scid er de stadig ubesejrede, med 3 sejre og 2 gange remis, efter de første 5 kampe foran egne fans. Scoreren hedder 8-3 og det mener vi er godkendt. Det er sjældent at udeholdet vinder, når disse 2 mandskaber mødes.

*

Perugia er også godt med indtil videre og ligger kun 2 point efter Crotone. Men da toppen er tæt er de helt nede på en 6. plads. Som Crotone er Perugia også stadig ubesejrede hjemme foran egne fans, men er ikke helt så skarpe på fremmed græs.

Her er det kun blevet til 5 point efter lige så mange kampe. Scoreren hedder 4-7, så Perugia mangler stadig en smule i, at kunne kæmpe med helt i top. Dog tror vi at de vil være med fremme helt til slutspillet, men i dag får de ingen point.

Crotone – Perugia = 1 = Odds 1,95
Spillet hvor DU ikke skal bruge NemID hver gang du spiller…

Booking.com
To Top

FÅ KR. 1.000,- I JULEBONUS
& OPRET FLERE KONTI MED PAYPAL

.
Da denne Bookie ligger udenfor EU, er de underlagt andre
regler. SÅ her skal du IKKE bruge NemID hver gang du spiller.

.
Du kan oprette flere konti med flere PayPal konti og dermed
opnå Bonus indtil flere gange.
Det er stadig lidt af et slaraffenland.

Spil med HER