Freynhofer

Lørdagens “Sikre” gave fra Storbritanien…

Vi er igen til dagens “Sikre” taget et smut op i den nordlige del af storbritannien, hvor det igen er den bedste liga i Irland som er kommet under lup og her har vi fundet en ren gave til i dag.

Sligo Rovers – Cork City = 2 = Odds 1,55
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede startbonus…

Sligo Rovers ligger kun 2 point fra nedrykningsstregen, dog med en mindre kamp spilletend de fleste andre mandskaber. Det har haft en indflydelse på formen og man er igen begyndt at få point.

Faktisk hele 5 af slagsen i de seneste 5 kampe, så formkurven er opad gående. Dog er dagens gæster ikke lige Sligo Rovers kop the. Kun 2 gange har de vundet ved de seneste 10 indbyrdes møder – så de ved godt at det bliver en barsk dag på kontoret.

Dog er den næsten så sikkert som “Ammen” i kirken, at de taber til de hold der ligger i toppen og det må man sige gæsterne fra Cork City gør, da de ligger som nr. 1, før runden er afviklet.

*

Cork City topper som beskrevet Premier Division, men kun med 1 point. Så der skal ikke slingres for meget i de sidste kampe, for der er kun 1 CL kval plads at spille om og 1 mesterskab.

Cork City har fået 15 point i deres seneste 5 kampe, så formen er helt i top. Scoreren hedder 16-3, så de er ikke særligt gæstfrie foran eget mål. Kun 2 gange i over 20 kampe har Cork City tilladt Sligo at score mere end 1 mål.

Så de 2 mandskaber sat op mod hinanden, hvor begge er max. motiveret, så er det mest det rene styrkeforhold der vil give udslaget af kampen, Og her er Cork City mindst 1,5 klasser bedre end dagens hjemmehold. Cork vinder med mere end 1 mål.

Sligo Rovers – Cork City = 2 = Odds 1,55
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede startbonus…

Booking.com
To Top