Freynhofer

Lørdagens “Sikre” fra League One…

Dagens første anbefaling er ikke hentet i UEFA National League, men i den 3. bedste engelske række League One, hvor vi kun kan se en klar favorit i hjemmeholdet, der er i Super form.

Portsmouth – Schrewsbury = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Portsmouth har fået en rigtig god start og har kun i et enkelt opgør, måtte forlade banen med en remis. Ellers har den stået på lutre sejre. Med en score på 12-3 har de virkeligt fået balanceret holdet i kampene.

Hjemme på Fratton Park hedder den 8-1 og det enlige mål i eget net, var faktisk et selvmål i kampen mod Oxford. Så der er ingen fremmede spillere der indtil nu er lykkedes med at score mod Portsmouth.

Men ikke kun målene er et parametre. De har virkeligt haft overskud i kampene og spillet offensiv fodbold. Sidste sæson var det lige ved og næsten, men de har oprustet sig til denne og det kan man med alt tydelighed allerede se.

*

Schrewsbury slås en del med med formen og har efter de første 6 runder, kun opnået 3 point. De er så ikke komet efter sejr, men efter 3 kampe der endt uden vinder.

Så de har stadig deres første sejr til gode i denne sæson og med tanke på deres evner på fremmed græs og dagens hjemmeholds form, har vi på redaktionen meget svært ved at se at Schrewsbury får point med hjem i dag.

Portsmouth – Schrewsbury = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top