Freynhofer

Lørdagens Sikre fra Englands Championship…

Dagens første og Sikre anbefaling er hentet i den næstbedste engelske række Championship. hvor det begynder at snerpe til, hvis man gerne vil deltage i kampen om den endelige oprykning.

Sheffield Utd – Bristol City = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Lørdagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Sheffield Utd skal holde momentum nu, hvis de vil beholde ders placering som nr. 2, for der er et hold som er lige bagefter. Så et nederlag vil betyde, at de ikke selv kan afgøre deres oprykningen.

Hjemme er de dog ganske habile og er da også det bedste hjemmehold i Championship. Kun 3 nederlag i sæsonens 19 hjemmekampe indtil nu. De 6 seneste er da også vundet overbevisende.

Scoreren hedder 12-0, så defensiven hjemme foran egne fans er helt klart tæt på suveræn på dette niveau. Dagens gæster scorer ikke så mange mål, men lukker til gengæld en del ind.. Sikker hjemmesejr.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Bristol City er plumbet ned fra en relativ god placering blandt de øverste til, at ligge lige udenfor det sjove sekslab. Kun 2 point i de seneste 6 kampe er det blevet til og det har betydet, at en del hold er smuttet forbi Bristol City.

De er faktisk OK på udebane, men ikke prangende. De slår de mindre gode hold i række på udebane, men mod topholdende smider de alle point. Det er sådan et hold de møder i dag og det betyder i redaktionens øjne ingen point og et nederlag.

Sheffield Utd – Bristol City = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får Lørdagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top