Freynhofer

Lørdagens “Sikre” fra det varme Espania…

Vi starter denne nærmest efterårsagtige lørdag op med et spil fra den næstbedste række i Spanien La Liga 2, hvor vi mener at odds’et er alt for højt på en sikker hjemmesejr.

Cadiz – Lugo = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Cadiz ligger med på de sjove pladser (Nr. 6) og det i sig selv giver masser af motivation. Selv om de tabte til formstærke Elche i sidste runde, har det ikke ændret på holdets form.

I dag er de så hjemme Estadio Ramón de Carranza og her har piben en helt anden lyd. Kun 1 nederlag har de måttet skuffe deres fans med i denne sæson. Så vi er slet ikke i tvivl om, at de får den 8 sejr i dag og 3 gode point.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

Lugo har heldigvis fået rettet op på en utrolig dårlig form og de er langsomt ved at bevæge sig væk fra den totale fiasko. Men der er kun 4 point ned til stregen, så der skal holdes masser af fokus resten af sæsonen.

Men det er hjemme at fokus skal være højest, da de på udebane ikke er meget benvendte. Kun 1 enkelt gang har de haft armene i vejret i bussen, på vej hjem fra en udekamp.

Vi forventer heller ingen løftede arme i dag, men mere nogle slukørede Lugo spillere, der godt ved at det er ved at være sidste udkald. Men vi tror dog ikke at de ryger ned i den sidste ende.

Cadiz – Lugo = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller online…

Booking.com
To Top