Freynhofer

Lørdagens “Sikre” belgiske anbefaling…

Vi har kigget lidt på den bedste belgiske række Jupiler League, hvor vi synes at Bookmakerne har været lidt rundhåndet med deres Odds, på et efter vores vurdering, sikkert udfald.

Mouscron – St. Liege = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEstreaming…

Mousron ligger og roder i bunde af Jupiler League, med kun 4 point efter 10 kampe. Scoreren på 4-16 indikerer under alle omstændigheder, at der mangler niveau på dette mandskab.

Den enlige sejr man har opnået var hjemme på Stade Le Canonnier, hvor kampen også spilles i dag, men det får os dog ikke til at ryste i bukserne i forhold til vores valgte favorit i dette opgør.

Mouscron har kun vundet 1 kamp i deres seneste 6 indbyrdes møder, hvor alle de øvrige er tabt. Det kommer til at gå helt på samme måde i dag og vi er ikke i tvivl om, at det bliver med mere end 1 mål.

*

St. Liege har været lidt ujævne i sæsonstarten, men har fået strammet op på organisationen, og det ser meget bedre ud nu. Europa Leagu er hellr ikke helt lukket endnu, så der er begyndt at rejse sig mén mere optimistisk stemning på holdet.

Den skal selvfølgelig følges op i dag og efter en en lille pause og alle mand igen er klar, kan træneren vælge og vrage mellem sine spillere. Vi tror ikke på at St. Liege overlader noget som helst til tilfældighederne i dette opgør og henter alle 3 point.

Mouscron – St. Liege = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får den bedste Sports LIVEstreaming…

Booking.com
To Top