AKA Hitman

Lørdagens “Sikre” anbefaling på BN…

Vi starter lørdagens med dagens “Sikre” anbefaling af panelet på BN, som i dag er hentet her hjemme i den danske turnering og det er landets 3. bedste række der lægger kamp til dette forslag.

Jammerbugt – Aarhus Fremad = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagen Højeste Start Bonus på kr. 2.000,-

Jammerbugt er i år et rigtig stærkt hold hvilket de da også har vist ved flere lejligheder, bla. da de slog Ringkøbing selvom de manglede 4 af deres faste 11 pga. af skader og karantæner. Senest slog de formstærke Vejle ud af pokalen.

Godt nok af et Vejle hold med en del reserver på banen, men det tog på ingen måde glæden fra Jammerbugt efter kampen hvor der blev festet og fejret. I dag stiller Jammerbugt med fuld trup, på nær en enkelt som stadig er tvivlsom pga. en knæskade.

Jammerbugt er ubesejret på hjemmebane og fører lige nu rækken med en målscore på 11:6 og med kun en enkelt nederlag på udebane til Kjellerup som ligger nummer 2 er formen helt i top. kampen mod kjellerup blev spillet i silende regn så den tager vi med et gran salt.

*

Aarhus Fremad ligger 3’er med 1 point mindre en Jammerbugt  men de har kun lavet halvt så mange mål nemlig 6 stk og lukket 3 ind.

Mens Jammerbugt har spillet mod toppen af rækken har Aarhus drengene spillet mod bunden og derfor mener vi at deres statistik gør dem bedre end de er og vi ser Jammerbugt som klare favoritter til kampen.

Jammerbugt – Aarhus Fremad = 1 = Odds 1,90
Spillet hvor du får dagen Højeste Start Bonus på kr. 2.000,-

Booking.com
To Top