Freynhofer

Lørdagens “Sikre” anbefaling fra PL…

I England er man i gang med den “hårde” juleperiode, hvor man stort set spiller kampe hver 3. dag og i dag er vi nået til den næstsidste kamp i denne brutale serie kampe – indenfor kort tid.

Liverpool – Arsenal = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Liverpool virker ustoppelige i denne sæson og ligner et hold der har fundet den styrke, som de var kendt for før vi ramte år 2000. Stadig ubesejrede i Premier League sammenhæng er lidt af en præstation.

I dag får de et af de øvrige tophold på besøg, men hjemme på Anfield og med den nuværende form, er det svært at se hvad et hold som Arsenal skulle kunne byde ind med. Sikker hjemmesejr endnu engang.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Arsenal er godt med efter trænerskiftet i sommers, men har ikke helt den samme stabilitet, som de øvrige tophold og halter derfor en smule efter. Senest fik de kum 1-1 hjemme mod Brighton.

Men Arsenal er også ramt af en masse skader og det hårde program har taget hårdt på truppen. 6 kvalitative spillere har allerede meldt deres fravær og et par af de øvrige spillere er lige på kanten og testes først lige før kampstart. Vi tror på ingen måde på Londonholdet fra Arsenal.

Liverpool – Arsenal = 1 = Odds 1,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top