Freynhofer

Lørdagens “Sikre” anbefaling fra La Liga 2…

Det er lørdag g der er fuld skrald på de fleste turneringer i Europa. Vi har valgt at lægge ud med et opgør fra den næstbedste række i Spanien La Liga 2. Vi ser et fornemt odds af en sikker kamp at være.

Mallorca – Las Palmas = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Mallorca er placeret 3 point efter dagens gæster fra Las Palmas på en 6. plads og som sædvanlig er de ikke særligt stærke når de rejser væk fra ferieøen. De har dog fået skrabet 5 point sammen, efter lige så mange kampe.

Hjemme på Estadio Iberostar i “Hovedstaden” Palma de Mallorca er de anderledes tændte når de spiller og har da også opnået dobbelt så mange point her. I deres 10 seneste kampe her om point er kun 1 kamp tabt og en enkelt spillet remis. Vi tror på endnu en sejr.

*

Las Palmas startede med 4 point i deres 2 første udekampe, men har siden tabt de øvrige 2 med tilsammen 0-4. Så deres gode udgangsform er ved at blive hentet af de øvrige hold. Hjemme er de lige så stærke som øboerne, men ude står det skidt til.

Det virker også som formen er en smule for nedad gående og vi har før set Las Palmas dale lige så stille og roligt ned gennem tabellen for så, at vågne op til sidst hvor det gælder for alvor. I år er de bare ikke startet lige så godt, og det tager vi som et udtryk for et svagere hold.

Mallorca – Las Palmas = 1 = Odds 2,10
Spillet hvor du ikke skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top