Freynhofer

Lørdagens PL “Frækkert” på redaktionen…

Dagens sidste opgør vi har nørdet er nok også det opgør der vil tiltrække flest seer i dag. Det er nemlig topkampen fra Premier League, mellem topholdet der er ved at få gummiben og Christian Eriksen og Co.

Tottenham – Manchester City = 1 = Odds 2,75
Spillet hos den Nye Bookie med markedets højeste Odds…

Tottenham har haft en god balance gennem hele sæsonen og den nuværende 4. plads, vil højst sandsynligt ende med en 3. plads – så sæsonen er færdigspillet. I dag tager de hjemme imod rækkens absolutte tophold City.

Den midlertidige hjemmebane Wembley Stadium har været et godt bekendtskab. Kun 1 nederlag i PL i denne sæson, så den har de hurtigt fået taget til sig.

De topper formbarometeret og efter en periode med kun gode oplevelser, mener vi på redaktionen, at det er nu de har den bedste chance for at slå topholdet.Ingen midtugekampe og et stort set skadesfrit mandskab – vi tror på dem i dag.

*

Manchester City har måske ikke fået gummiben, men de har ikke slået til i de seneste vigtige kampe og er derfor ude af Champions League – endda til en af PL rivalerne. Det var der ikke mange der havde set komme.

3 nederlag i træke er også noget man slet ikke er vant til på de kanter. Især ikke efter at man slog rekorden for flest sejre i træk tidligere på sæsonen. Men bolden er rund og City er til at tale med i denne periode.

De 2 seneste gange City har spillet på udebane mod Tottenham, er det begge gange endt med et nederlag – så muligheden er bestemt ikke helt udenfor rækkevidde og slet ikke i denne periode, hvor City slikker en hel del sår.

Tottenham – Manchester City = 1 = Odds 2,75
Spillet hos den Nye Bookie med markedets højeste Odds…

Booking.com
To Top