Freynhofer

Lørdagens Jule “Special Bonus” fra Championship…

Vi hopper over kanalen til England, hvor det pt. handler mere om Brexit, end om jul, fodbold og meget andet, som normalt hører denne periode til. Men fodbolden holder ikke pause i juleperioden, uanset hvordan England forlader Unionen.

Stoke – Millwall = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste JuleBonus at spille for…

Stoke har fundet en bedre melodi i denne periode, end i starten af sæsonen og fortsætter den julen over, ser det faktisk hæderligt ud i forhold til et godt forår med håb om oprykning.

Hjemme på Bet365 Stadium i Stoke er der kun tabt 3 kampe i denne sæson ud af 11 kampe foran egne fans. Så her er de rimelige stabile. Tager man scoreren fra de 3 kampe væk, har de en score på 12-5.

Vi er ret sikre på, at Stoke får en fed juleperiode og den starter allerede i dag med en sejr hjemme på Bet365 Stadium foran egne fans og det ville ikke overraske os, hvis den bliver på mere end 1 mål.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Har du en bankkonto – kan du spille her uanset alder

Millwall ligger 3. sidst som det bedste hold under stregen. Man har fået stabiliseret sig en smule i formen, men det er stadig ikke godt eller for den sags skyld, giver særligt mange point.

På udebane sejler det og de er da også rækkens ringeste hold på det parameter. Efter 11 kampe er der ingen sejre, 3 gange og 8 nederlag. Scoreren på 10-22 taler vel også sit helt eget sprog, når de ikke er på hjemmebane.

Stoke – Millwall = 1 = Odds 1,70
Spillet hvor du får dagens Højeste JuleBonus at spille for…

Booking.com
To Top