Freynhofer

Lørdagens italienske “Special Bonus” på BettingNews…

Også i dette italienske opgør fra den bedste række Serie A, synes vi på redaktionen at Bookmakerne endnu en gang har været rundhåndede. Selvfølgelig har de nogle andre parametre at lave deres beregninger ud fra – meeeeeeeeen alligevel!

Udinese – Napoli = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

Udinese havde 3 nederlag på stribe inden landskamps pausen og har brugt den periode til en træningskamp, mod et hold fra en del rækker lavere. Her vandt de naturligvis, men resultatet 3-0 fortæller også en del om deres udfordringer.

Udinese har svært ved at score mål og selv om de kun har lukket 10 mål ind i 8 kampe, så står de for det meste foran eget mål og forsvarer sig. Klubben ved godt selv, at det er på midten af banen at balancen mangler og den har de ikke fundet i pausen. Vi forventer det 4. nederlag på stribe i Serie A.

 

*

Napoli er næsten lige stærke som i fjord, hvor de truede Juventus til langt hen på sæsonen, med at snuppe mesterskabet. Men sådan gik det ikke og de måtte nøjes med 2. pladsen kun 4 point efter.

Selv om de igen ligger nr. 2 efter 8 kampe, er der allerede hele 6 point op til Juventus. Så der er ikke plads til pointtab hvis presset på Juventus og Ronaldo skal fastholdes. Vi tror da heller ikke det bliver et problem mod et noget formsvagt Udinese mandskab i dag.


Udinese – Napoli = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får markedets bedste kundeservice…

 

 

Booking.com
To Top