Freynhofer

Lørdagens italienske “Frækkert” fra BN…

Også dagens “Frækkert” virker som et sikkert kort at spille på, da der er stor forskel på både motivation, mandskab og i den grad styrkeforhold og form – det ligner en ren foræring til et godt odds fra Serie B.

Cremonese – Venezia = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste Startbonus som Ny kunde…

Cremonese er gået helt i stå og har ikke vundet et opgør i deres seneste 18 kampe ude og hjemme. Så det er forståeligt nok, at de ligger og roder lige over stregen, med kun 3 point ned.

5 nederlag og 4 gange remis er det blevet til i de sidste 9 kampe hjemme på Giovanni Zini i Cremonese og det er svært at se for redaktionen, at de pludselig skulle rejse sig – især med tanke på gæsternes styrke og form.

*

Venezia er netop i god form og har modsat hjemmeholdet, kun tabt 2 kampe i deres 10 seneste kampe ude g hjemme. På udebane har de kun tabt 5 kampe ud af 20, så det er ikke et problem for dem, at spille på fremmed græs.

Formen er rækkens absolut bedste med maksimum point i deres seneste 5 kampe og en score på 12-2. sammenligner man med hjemmeholdet, har de kun fået 3 point i samme periode og en score på 4-6. Vi tro på en sikker udesejr.

Cremonese – Venezia = 2 = Odds 2,25
Spillet hvor du får dagens Højeste Startbonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top