Freynhofer

Lørdagens franske “Sikre” spil…

Gevinst
Resultat: 2-1

Så er det sikkert og vist, at foråret er kommet til Danmark og for H…… vi nyder varmen, solen og det stigende humør der løfter sig i befolkningen og de nære omgivelser. Ligue 1 lægger ud denne forårslørdag.

Monaco – Nantes = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

Monaco er gået lidt bag om dansen i den senere periode og formen er faldet en smule – de har i hvert fald skuffet gevaldigt. De tabte pokalfinalen til PSG – okay det er vel fair, men de spillede inden da remis mod Rennes.

Det betyder at der nu er flere bejlere til 2. pladsen i Ligue 1, da både Marseille og Lyon er begyndt nærme sig – så Monaco skal ha fokus igen. Hjemme på Stade Louis har de kun 1 opgør og det var til PSG og vundet 13 ud af 16 kampe – der kommer endnu en her.

*

Nantes har gjort det godt i denne sæson, men har ikke formået at holde niveauet og derfor er havnet et sted i tabellen, hvor det skal en del held til for, at ende med succes.

Men muligheden er bestemt til stede, men med kun 1 sejr i de seneste 5 kampe – så ser det lidt stramt ud. Nantes har ikke gode erfaringer fra de seneste besøg på Stade Louis og det forandre sig ikke i eftermiddagens kamp.

Monaco – Nantes = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

Booking.com
To Top