Freynhofer

Lørdagens franske “Sikre” spil…

Så er det sikkert og vist, at foråret er kommet til Danmark og for H…… vi nyder varmen, solen og det stigende humør der løfter sig i befolkningen og de nære omgivelser. Ligue 1 lægger ud denne forårslørdag.

Monaco – Nantes = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

Monaco er gået lidt bag om dansen i den senere periode og formen er faldet en smule – de har i hvert fald skuffet gevaldigt. De tabte pokalfinalen til PSG – okay det er vel fair, men de spillede inden da remis mod Rennes.

Det betyder at der nu er flere bejlere til 2. pladsen i Ligue 1, da både Marseille og Lyon er begyndt nærme sig – så Monaco skal ha fokus igen. Hjemme på Stade Louis har de kun 1 opgør og det var til PSG og vundet 13 ud af 16 kampe – der kommer endnu en her.

*

Nantes har gjort det godt i denne sæson, men har ikke formået at holde niveauet og derfor er havnet et sted i tabellen, hvor det skal en del held til for, at ende med succes.

Men muligheden er bestemt til stede, men med kun 1 sejr i de seneste 5 kampe – så ser det lidt stramt ud. Nantes har ikke gode erfaringer fra de seneste besøg på Stade Louis og det forandre sig ikke i eftermiddagens kamp.

Monaco – Nantes = 1 = Odds 1,40
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

Booking.com
To Top