Freynhofer

Lørdagens “Frækkert” til Champions League…

Vi slutter dagens anbefalinger af med KAMPEN som alle taler om og som de fleste vil gøre rigtigt meget for at overvære – og det er ikke anderledes for redaktionens medlemmer på BettingNews.

Real Madrid – Liverpool = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du et GRATIS Livebet på kr. 100,-

Real Madrid står igen, igen og igen i Champions League finalen og kan ende med en historisk sejr, hvis de endnu engang forsvarer pokalen med de store øre. Med den rutine der er på holdet tror vi mest på spanierne.

Selv om det ikke endte med et mesterskab, grundet et formdyk i perioden op til jul, så har de fået rejst sig igen og står knivskarpe til dette opgør og har alle de “vigtige” spillere klar.

Det har været tydeligt i de seneste kampe, at Real Madrid har gået og forberedt sig til dette opgør og sikret sig, at have et super mandskab klart til i aften. Sulten er der stadig, for med mulighed for rekord og det at stå med pokalen, kan ingen spillere få nok af.

*

Liverpool er kløgtigt endt i finalen, naturligvis krydret med godt spil. Klopp har fået sit mandskab skruet godt sammen og spillestilen har gavnet dem i internationalt sammenhæng.

Også Liverpool måtte nøjes med en sekundær placering i Premier League, men efter mange år er de igen at finde i den største finale for klubber.

Der er lidt skader i truppen, da både Matip, Gomez, Chamberlain har måtte melde forfald. Can er tvivlsom – men med den trup Liverpool er i besiddelse af, så kan de godt trumfe denne udfordring.

Vi mener det bliver en underholdende kamp og at begge hold scorer. Men vi tror også, at Liverpool vil halte en smule efter og skal løbe mere efter bolden end de plejer og bryder sig om. Men en ting er sikkert – vi glæder os på redaktionen.

Real Madrid – Liverpool = 1 = Odds 2,20
Spillet hvor du et GRATIS Livebet på kr. 100,-

Et Gratis Liveoddsvæddemål til ALLE på Champions League – Sådan fungerer det:

Placér et single før-kampvæddemål på kampen mellem Real Madrid og Liverpool.
Du modtager et gratis Liveoddsvæddemål til værdien af dit største før-kampvæddemål (maks. gratis Liveoddsvæddemålsværdi 100 kr) til at anvende som indsats på et Liveoddsmarked på Real Madrid v Liverpool.
Dit gratis Liveoddsvæddemål er først tilgængeligt, når kampen starter.
For at anvende dit gratis Liveoddsvæddemål skal du bare tilføje et Liveoddsvalg til kuponen, når kampen starter, og vælge muligheden ‘Anvend gratis væddemål’ ved siden af valget.

Spil med HER

Booking.com
To Top