Freynhofer

Lørdagens “Frækkert” fra Premier League…

Der kommer sikkert mange “store” oplevelser i Premier League i denne sæson og for kun få år tilbage, var dagens hjemmehold et af dem der skabte store overskrifter og overraskelser.

Liecester – Wolverhampton = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får flest kundetilbud løbende gennem sæsonen…

Leicester var for ikke mange sæsoner siden på alles læber, men de seneste sæsoner har de mere og mere havnet blandt de bedre, men ordinære hold. Vi tror det ender på samme måde efter denne.

De startede på Old Trafford i premieren og det er et rigtigt svært sted at spille for alle hold. Så et nederlag på 1-2 var på sin vis godkendt. I dag spiller de hjemme på King Power Stadium og her taber de sjældet til andre end de helt store hold.

*

Wolverhampton er ikke blandt de “store” hold og skal nok kæmpe en del med det i denne sæson. Udlægget var 2-2 hjemme mod Everton, så umiddelbart er der ikke lagt i kakkelovnen til det vilde.

Men sæsonen er ung og meget kan ændre sig undervejs. Men vi vurderer dog at dagens opgave er en alt for stor mundfuld, mod et hold der gerne vil i gang og egentligt er godt spillemde. Vi ser ikke et gæstende Wolves hold tage point med hjem.

Liecester – Wolverhampton = 1 = Odds 2,05
Spillet hvor du får flest kundetilbud løbende gennem sæsonen…

Booking.com
To Top