Freynhofer

Lørdagens “Frækkert” fra Premier League…

Lørdagens “Frækkert” fra den engelske Premier League vurderer vi på redaktionen, er mellem 2 mandskaber, hvis formkurver stritter i hver sin retning, selv om de er meget ens og det er hjemmeholdets der er bedst.

Crystal Palace – West Ham = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du kan oprette konto uanset alder…

Crystal Palace er det hold i den bedste form i denne periode, selv om de har haft et par nederlag, som nok var forudset, mod hhv. Watford og Liverpool. Men så slog de til genæld efterfølgende Tottenham og har fået point siden.

Fulham tabte her i sidste runde og runder før var det Southampton, der ikke formåede at vinde hjemme, men måtte nøjes med en remis. Jo, Palace kører godt og hjemme er de ret svære når det svinger.

SPIL UDEN NEMID & ALDERSBEGRÆNSNING NÅR DU BETTER…
Her kan du oprette flere konti med Pay Pal og score BONUSSEN flere gange

West Ham er modsat ramt af nederlag og en enkelt remis i de seneste 4 runder – men der er en årsag. De slår næsten Frederiksberg skadestue en nytårs aften, med det mandefald de har.

Bare til dette opgør er 5 mand helt sikkert ude og 3 af disse ville have startet inde. Ligeledes er der 2-3 mand, som sikkert ikke bliver klar, men de er ikke opgivet på forhånd. Men mange af dem er vigtige spillere – så vi tro på ingen måde at West Ham får point i dag.

Crystal Palace – West Ham = 1 = Odds 2,00
Spillet hvor du kan oprette konto uanset alder…

Booking.com
To Top