Freynhofer

Lørdagens “Frækkert” fra det gamle Tyskland…

Lørdagens frækkert er hentet i den tyske Bundesliga, hvor det er en af de gamle østtyske klubber, der en af de få, har formået at blande sig i landets bedste række – endda på formen vis – og med den danske landholdsspiller Yussuf Poulsen.

RB Leipzig – Dortmund = 2 = Odds 2,50
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

RB Leipzig har gjort det godt efter oprykningen til Bundesligaen, kun et par sæsoner siden, hvor de har ligget med i toppen og været blandt de dominerende hold.

Det har dog knebet en del i den senere periode, hvor man både er røget ud af EL og har tabt de seneste 2 opgør i Bundesligaen. Senest tabte man hjemme på  Red Bull Arena med 1-2 til Köln, som er i en elendig form.

Vi har ikke helt den store tiltro til det tidligere østtyske storhold i dette opgør, selv om kampen spilles hjemme på  Red Bull Arena. Muligheden for en remis anser vi bestemt for at være til stede, men vi tror på et hjemmenederlag.

*

Dortmund har fart på og har ramt formen lige i den rigtige periode. Internationalt sendte de formstærke Atalanta ud af EL og i den hjemlige Bundesliga, har de de vundet de 3 af de seneste 5 kampe og spillet remis i de 2 øvrige.

Med kun 2 nederlag på udebane i sæsonens første 12 kampe på fremmed græs, ser vi på redaktionen ikke et nederlag komme. Med den ligeledes gode form, hvor kun Bayern er i bedre form, tillægger vi Dortmund favoritværdigheden og sejren.

RB Leipzig – Dortmund = 2 = Odds 2,50
Spillet hos den Nye Bookie med den Fede Startbonus…

Booking.com
To Top