Freynhofer

Lørdagens Frække danske anbefaling fra 1. Div…

Vi slutter denne sommerlige lørdag af med et spil fra de hjemlige himmelstrøg. Her er det 1. Division vi har skelet til og her hr vi nok en lidt anden opfattelse end mange af bookmakerne. Vi mener faktisk at en hjemmesejr er det eneste udfald – og så til et Super odds.

Vendsyssel – Vejle = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

Vendyssel tabte også deres førsterundekamp hjemme. De vandt til gengæld den efterfølgende ude over Fredericia med 2-1 og fik dermed hul på bylden og den første sejr.

Vendsyssel er som dagens gæster også nedrykkere fra Superligaen og er derfor et hold der står i samme situation som Vejle. Oprykning med det samme, hvis sponsorerne skal blive og honoreres.

Det bliver en tæt kamp og sikkert også et brag af et opgør, uden særlig megen kønt fodbold. Jyske hold hader at tabe til et af de andre. Vi tror at den type fodbold det ender med er til hjemmeholdets fordel, da gæsterne er lidt mere teknisk orienteret og ikke nær så fysiske.

*

Vejle spillede pokalkamp onsdag, men det var mod et serie “møg” hold og de vandt da også med store og ligegyldige cifre. På nogle områder var det bare et træningspas med en modstander. Men det slider alligevel en smule på et mandskab.

Og formen er heller ikke i den ønskede tilstand og den start de havde håbet på som nedrykkere og farten fra Superligaen, er udeblevet. Så det er kun blevet til 1 point i de 2 første runder.

De tabte til oprykkerne fra Nykøbing i den første runde. Det var måske en landing er nerver og et hold der kom med masser af oprykningsgejst. Men det blev så kun 2-2 ude mod Fr. Amager, så der mangler noget for at være dominerende. Vi synes de allerede virker en smule slidte og vi tror bare ikke på dem i dag.

Vendsyssel – Vejle = 1 = Odds 2,50
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du logger på…

Booking.com
To Top