Freynhofer

Lørdagens engelske super “frækkert”…

Det er lørdag og så kan vi jo ikke helt komme udenom de engelske rækker og vi har da også fundet et opgør, som vi betragter som en ren foræring, selv om den ligger i den “frække” kategori.

Macclesfield – Carlisle = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Macclesfield har efterhånden brug for en mirakelmager, hvis de skal klare skærene i den engelske League Two. Kun 4 point efter 13 runder og en score på 11-24 taler sit tydelige sprog. De 3 af af de 4 point er dog hentet på hjemmebane.

Men vi ser ingen trøst at hente for hjemmepublikummet, for de 3 point har været efter 3 kampe der er endt remis, af de 6 kampe de har spillet foran egne fans. De har måske ikke givet op endnu, men de spiller som om de har og vi tror bare ikke på dem, mod de lidt bedre hold.

*

Carlisle plejer at være historisk stærke hjemme og knap så gode på udebane. Men det har de vendt op og ned på i denne sæson, hvor det er lige omvendt. Faktisk er de 4 seneste hjemmekampe alle tabt.

Modsat har de vundet 4 ud af 6 udekampe og de 3 seneste er vundet med en score på 6-2. Så de boltre sig nærmest som fisk i vandet på fremmed græs. Vi tror det fortsætter i dag, mod et hold der er i opløsning og det spilles jo også på udebane, som nærmest er blevet Carlisle’s nye varemærke.

Macclesfield – Carlisle = 2 = Odds 2,30
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Booking.com
To Top