Freynhofer

Lørdagens engelske “Frækkert” fra panelet…

GEVINST
Resultat: 3-2

Den engelske Premier League starter op i næste weekend, men traditionen tro starter de underliggende rækker op ugen før og det er netop fra en af de rækker vi har valg dagens “Frækkert” Vi taler om Championship.

Wigan – Sheffield Wed. = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Wigan er oprykkere fra League One og har den gejst der følger med sådan en succes. Ligeledes spiller de hjemme på DW Stadium, hvor de igen har fået bygget en fæstning.

Det er kun 1 år siden at Wigan lå i den næstbedste engelske række og den følelse, oplevelse og alle de penge der følger med, er bestemt ikke noget at kimse af. Wigan har fået tilgang af flere profiler og deres træningskampe har vist, at de er i spillehumør.

*

Sheffield Wed. har på papiret ikke haft lige så gode resultater, men nogle modstanderne har da også været lige skrappe nok for Sheffield Wed., men det har sikkert noget at gøre med at blive presset maksimalt.

Vi mener dog ikke at der er sket de store tiltag der vil give Sheffield en bedre sæson end i fjor og de igen vil ende der hvor det er ligegyldigt – i midten af tabellen. Vi forventer en hjemmesejr – men er klar over at det er første runde og alle kan være lidt rustne.

Wigan – Sheffield Wed. = 1 = Odds 2,25
Spillet hvor du får markedets bedste Sports LIVEStream…

Booking.com
To Top