Freynhofer

Lørdagens EM Special Bonus på BettingNews…

Så har vi kigget på et opgør, som faktisk godt kunne overraske – men det ser vi alligevel som meget lidt sandsynligt. I landskampe skal man dog huske på, at ære og hjemmepublikummet i ryggen, kan have en stor indflydelse på spillerne.

Tyrkiet – Frankrig = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste UNL Bonus som Ny kunde…

Tyrkiet røg faktisk ud af UNLs niveau 2, da de blev sidst i deres gruppe. Her mødte de bl.a Sverige og Rusland og det var en alt for stor nød at knække. Dagens gæster er en del bedre, så det ser rigtigt svært ud.

Tyrkiet er dg kommet hæderligt fra start i deres 2 første kampe, som de har vundet. Derfor fører de også Gruppe H sammen med dagens gæster, som også har maksimumpoint. Vi har dog meget svært ved at se, at tyrkerne skulle have nogen reelle chancer i dette opgør.

*

Frankrig kender vi jo som et hold der sjældent deler gaver ud og går fra mesterskab til mesterskab. Som regerende verdensmestre forventer de fleste, at de henter alle 3 point i dette opgør.

Selv om bolden er rund og tyrkerne er hjemme foran egne fans, så har vi så redaktionen også svært ved at se andre udfald, end en udesejr. Og med det odds synes vi faktisk det er en ren foræring.

Tyrkiet – Frankrig = 2 = Odds 1,50
Spillet hvor du får dagens Højeste UNL Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top