Bonus

Lørdagens “Bonus” valg fra Tyskland…

Efter pauserne i de europæiske ligaer, starter de fleste op her i Påsken med en runde og i denne anbefaling er det Bundesligaen der lægger kamp til til dagens spil i kategorien “Bonus”.

Stuttgart – Hamburger SV. = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

Stuttgart har fået sat skruen godt og grundigt i søen, for efter en forfærdelig start på sæsonen har de i den grad fået rettet op på tingene. I en længere periode har de toppet formbarometeret med de bedste tyske hold.

Det har resulteret i, at man kun ligger 6 point fra en europæisk plads i næste sæson og med den langvarige form de har vist, er det slet ikke utænkeligt at de går hele vejen fra bunden til succes.

Hjemme på Mercedes-Benz Arena i Stuttgart er de et stærkt hold. Ja der har været nogle svipsere – men det sker for de fleste hold. Vi tror ikke på en svipser i dag, helt klart med tanke på de 2 holds formkurver og spillestedet.

*

Hamburger SV har Bundesligaens dårligste form og det har stået på i et stykke tid. Placeringen som håbløst sidst, med hele 7 point op til en evt. redning virker lidt uoverskueligt, da de intet har vist i en længere periode.

Et enkelt opgør har de vundet på fremmed græs i denne sæson, men har også tabt 10 ud af 13 – så det er ikke et skræmmende udebane mandskab Stuttgart for på besøg på Mercedes-Benz Arena i dagens opgør.

Vi tror slet ikke på HSV overhovedet og er tæt på, at spille på kampen med Stuttgart som vinder med mindst 2 mål. Men af respekt for vores mange brugere, spiller vi bare på den rene sejr.

Stuttgart – Hamburger SV. = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får markedets bedste LIVEStream…

Booking.com
To Top