Freynhofer

Lørdagens belgiske “Sikre” spil…

Også i dag har vi nørdet omkring belgisk fodbold og i det valgte opgør er vi, og sikkert også mange andre, ikke i tvivl om hvem der trækker det længste strå. Turneringen er stadig ung, så måske derfor oddset er så højt.

Gent – Waregem = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Gent havde en glimrende sæson i fjor, der endte med at sende dem ud i EL Play Offs. Så formen er helt i top efter en masse træningskampe, hvor kun en kelt endte remis og alle øvrige blev vundet.

Man startede godt nok med at tabe i den første runde i Jupiler League, men det var til St. Liege som er meget stærke hjemme og det var trods alt kun med 2-3, formen er der ingen tvivl om.

I dag skal de møde en modstander der slet ikke kan måle sig med St. Liege eller resten af toppen af belgisk fodbold. Der udover har Gent et rigtigt godt tag på dem hjemme på Ghelamco Arena, hvor de kun har tabt en ud af den seneste 7 møder.

*

Waregem har langt fra haft samme gode opstarts fase som hjemmeholdet og har kun hentet 2 sejre mod ubetydelige hold. De var dog med i slutspillet i sidste sæson, men tabte EL-kval finalen til netop Genk, som sluttede under Gent.

I deres første kamp spillede de kun remis hjemme mod Waasland-Beveren, hvilket var lidt af en overraskelse for de fleste. Så det er ret tydeligt at formen mangler en del på dette tidspunkt.

Gent vil med fra starten, men satte jo point til i første runde – så de skal og vil have få alle 3 point, så de stadig med fremme. Der er niveau forskel på disse 2 hold.

Gent – Waregem = 1 = Odds 1,65
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top