Freynhofer

Fredags Frækkerten fra Superligaens Euro slutspil…

Så er der kun et par kampe der tilbage, der virkelig tæller i den danske Superliga, da der er kampe om at rykke op eller forblive og dagens valgte, der handler om at komme ud i Europa i næste sæson. SÅ den nye struktur holder indtil videre.

Brøndby IF – Randers FC = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Brøndby IF har bestemt ikke haft den e bedste sæson, men det kan måske alligevel lade sig gøre, at slutte med succes og ende i Europa. En fornem slutspurt i Superligaen og nogle andre resultater der gik den rigtige vej betyder, at Brøndby IF nu har fået denne mulighed.

Vi tror på redaktionen, at den optimisme der helt naturligt forplanter sig i en trup, når man kan fornemme succes, vil løfte Brøndby IF i dette opgør. Formen har også været lidt stigende og vi fornemmer helt klart en sejr i det første af de 2 opgør.

Til trods for nogle magre Brøndby sæsoner, så skal vi helt tilbage til 2014, for at finde den seneste sejr til Randers. De seneste 5 kampe på Brøndby stadion mellem disse 2 mandskaber er endt med 4 sejre og en enkelt remis. Dagens kamp vl give endnu en sejr i rækken.

*

Randers FC fik sat en glimrende sæson sammen til sidst, efter en forfærdelig start. Men godt og solidt trænerarbejde og en trup som gerne ville hinanden, har udmøntet sig en jævn formkurve gennem den sidste halvdel af sæsonen.

Randers FC har kun tabt 1 kampe i de seneste 10 af slagsen, så form og selvtillid burde være hvor den skal være. Men Randers har ikke samme erfaring med denne type kampe, som dagens hjemmehold.

Vi tror at det er en bet, at der ikke er så mange spillere på Randers hold, som spiller på landshold eller har været omkring det. Den erfaring man får af den slags deltagelse, er guld værd i denne type opgør. Selvfølgelig vil Randers bide fra sig – men vinde det første opgør tror vi simpelthen ikke på.

Brøndby IF – Randers FC = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du IKKE skal bruge NemID når du spiller…

Booking.com
To Top