Freynhofer

Fredags Frækkerten fra irlands bedste række…

Vi slutter også af i den irske Premier Division, hvor vi har fundet et lidt mere vovet spil frem, hvis man ser udelukkende på odds’et, men vi føler at det er et misforstået odds fra Bookmakerne.

Bohemians – Shamrock Rovers = 1 = Odds 3,70
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som Ny kunde.
..

Bohemians ligger nr. 3, efter en sæson hvor stabiliteten har været høj og hvor der kun er tabt 6 opgør, efter 20 kampe. Der er dog 10 point op til dagens gæster, som ligger nr. 2 – men dem plejer de at have styr på.

De har dog haft en kort periode med skidt spil og form, men det var grundet skader. Nu er alle de gode til rådighed igen og så er de et rigtigt godt hjemmehold. De seneste 7 gange de har mødt dagens gæster hjemme og ude, har de vundet de 6 af kampene og spillet en enkelt remis.

*

Shamrock Rovers er godt nok bedre placeret end hjemmeholdet, men det er en slags hademodstander de her er på besøg hos. 6 1-måls nederlag og et 1-1 opgør er hvad de kan se tilbage på og det virker ikke til, at de kan knække nøden.

Selv om de er det bedste udehold i rækken, så har de vist svagheder mod de bedre hjemmehold i rækken. Vi vurderer at dagens hjemmehold er blandt de bedre i rækken til at spille foran egne fans og de har så også historikken og selvtilliden med i bagagen. Et frækt – men godt tegn

Bohemians – Shamrock Rovers = 1 = Odds 3,70
Spillet hvor du får dagens Største Bonus som Ny kunde…

Booking.com
To Top