Freynhofer

Fredagens “Special Bonus” spil på BN…

GEVINST
Resultat: 1-3

Dagens “Special Bonus” er en ren gave fra Boomakerne der i den grad må være på svampe eller andet euroforiserende stof, for vi syntes d at odds’et stikker helt af i den rigtige retning – i forhold til muligheder.

Strasbourg – Monaco = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor DU får markedets Højeste Bonus som NY kunde…

Strasbourg er inde i en mindre krise i denne periode, hvor der kun er kommet 2 sejre i de seneste 8 kampe. De seneste 4 kampe er endt med 3 nederlag og en enkelt remis. Et af nederlagene var i pokalen, hvor man røg ud til et hold fra niveau 2!

Så Strasbourg er et hold der i redaktionens øjne slet ikke kan matche gæsterne fra toppen af ligaen. Ligledes skal man til at stramme sig an, hvis man ikke vil ende under stregen, som kun ligger 3 point væk.

Hjemme på Stade de la Meinau er de ganske habile, men på udebane er de helt væk. Men selvom kampen spilles hjemme, kan vi på redaktionen bare ikke se, at de overhovedet kan matche gæsterne.

*

Monaco har kun de hjemlige turneringer at se til og det er pokalen og Ligue 1. Selvom de ligger nr. 2, med 4 point ned til Marseille, så er det vigtigt at slutte 2’er, da det giver direkte adgang til CL gruppespillet.

Formen er god i denne periode og kun Lyon har vundet over Monaco i 2018 i pokalen, men tabte så returopgøret. Så det er både et stærkt mandskab, som også er flyvende. Vi mener at der er mindst 1,5 niveu’er mellem disse 2 mandskaber.

Strasbourg – Monaco = 2 = Odds 1,70
Spillet hvor DU får markedets Højeste Bonus som NY kunde…

Booking.com
To Top