Bonus

Fredagens “Special Bonus” fra UNL…

Endnu en landskamp har vi valgt til denne fredag, men det er på ingen måde en kamp som vi anbefaler at bruge TV-tid på – vi gør det i hvert fald ikke på redaktionen, men derfor spiller vi gerne på den alligevel.

Færøerne – Malta = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus og Odds…

Færøerne og den gamle landsholdsanfører Lars Olsen, har efterhånden haft et godt og længerevarende samarbejde. Han er dog ikke begunstiget af, at hans spillere er i europæiske topklubber, som Island oplever det i disse år.

Hans spillere har for det meste deres gang i de nordiske ligaer og Danmark har flere spillere i Superligaen, som er stamspillere på det færøske landshold.

I dag er modstanderne dog fra den nedre del af det europæiske fodbold hiraki og her tror vi ret meget på, at Lars Olsens tropper får succes. Man har bl.a slået Lichtenstein og Andorra som er fra samme lag.

*

Malta har med sine meget få indbyggere ikke mange chancer for at skabe et storhold og den maltesiske fodboldturnering svarer stort set til Danmarksserien, hvis ikke lavere.

Malta har da heller ikke meget at skyde med og skaber utroligt sjældent overraskelser. Ingen hold med respekt for sig selv, ønsker at sætte point til mod Malta.

Ser man tilbage på de seneste 12 mdr. har de spillet 10 kampe hjemme&/ude og kun 2 gange har de hentet en remis. I dag er de så på besøg på de vindblæste øer med kunstofbaner – og det tror vi ikke bekommer dem vel. Sikker hjemmesejr.

Færøerne – Malta = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Bonus og Odds…

Booking.com
To Top