Freynhofer

Fredagens “Special Bonus” fra Spaniens La Liga 2…

Man er jo ikke helt så ramt af de vejrmæssige udfordringer i vinterperioden, som i den nordlige del af Europa og kan derfor stadig spille masser af bold. Men de vil få en pause inden længe – men i dag skal de i kamp.

Granada – Albacete = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Nytår Bonus på 122%…

Granada ligger nr. 1 i den næstbedste spanske række La Liga 2 og har været overbevisende siden sæsonstart. Kun 3 nederlag efter 19 kampe, fortæller om en stabilitet som kun tophold har.

Hjemme på Nuevo Los Cármenes er kun et opgør tabt og 6 vundet, efter 9 gæstende hold har kigget forbi. I disse kampe har man holdt scorede mål imod sig nede på 5. Så defensiven virker skarp på dette niveau.

Men det er der også brug for, da dagens modstandere er de nærmeste rivaler på 2. pladsen og i lige så god form, som hjemmeholdet. Det bliver tæt, men vi tror på en 1 måls sejr til Granada.

*

Albacete er faktisk også ret habile på udebane og ligger kun med 1 point på 2. pladsen efter hjemmeholdet. Så det er et rent topopgør med alt hvad det indebærer og indeholder.

Vi forventer at begge parter sikkert graver sig en smule ned og prøver at undgå et mål imod sig. Så vi vurderer også at det bliver en lidt kedelig og forsigtig kamp.

Mange vil sikkert umiddelbart mene, at de ligner en remis og muligeden er da bestemt til stede. Men vores mavefornemmelser på redaktionen siger bare, at det bliver en hjemmesejr – og et godt råd har altid været – at følge sin mavefornemmelse.

Granada – Albacete = 1 = Odds 1,80
Spillet hvor du får dagens Højeste Nytår Bonus på 122%…

Booking.com
To Top